satans allergi!

nu har jag nog under 2 - 3 veckors tid haft konstant huvudverk, knappt kunnat sova, haft en näsa som klia ögon som rinner
och jag håller på att bli galen. Känns som manhar en jäkla hinna framför sig som pajar för en!

Aldrig haft bekymmer med min allergi tidigare men nu känns det som att den fösöker komenserar för vad jag tidigare sluppigt!

Och ändå knaprar jag medicin som attan, har min allergi blivit resistent ?

Samma mat i en vecka

Jag var en sväng på Ikea idag och köpte nya sängkläder - måste ju dumpa mina gamla i tvätten och byta blev ett par gröna typ skit coola. Jag vet att jag är en riktig ika nörd men det kan jag leva med. Kom också hem med lite nya haddukar och sådant textilier helt enkelt.

Vad jag nu funderar på är om det är svårt att sy egna gardiner för det vora ju skit tråkigt att köpa färdiga gardiner..

När det gäller min mat denna vecka har jag käkat samma mat varje dag, kykling wok i olika varianter, italiensk, thailänsk, mexicansk ect.. och kommit fram till att wok kan vara mer än asiatik.

Iövrigt måste jag köpa mig en liten kamera som jag bestämt så att jag kan fota coh lägga in bilder på mig blogg, sålde ju min system kamera för ett tag sen och har nu inte ersatt den än med att ha en egen kamera..


Du som läser min blogg!

Nu är det dags att kommentera, vill se hur många kommentarer detta inlägg kan få! :D

Fann en gammal bild!

Ha någon föresten varit med om att en mobil skickar sms utöver den tilltänkte mottagaren till två andra personer som alltid är demsamma!?

helt cp, min gör det just nu!!



Fan va härligt!!




:)

:)

Fick knappt upp den

Idag var det faktiskt riktigt fint väder. Det började i och för sig lite grått och blåsigt men det gåra försvann och en del av vinden försvann. Därev kändes det som att man var tvungen att komma ut och ha lite kul i naturen. Så jag tar en väska med lite prylar och en bräda i armen

Kör ned till stnanden och börja pumpa för fullt, rättar ut linorna och har allt perfekt. Då till min stora besvikelse får jag inte upp den. Jag försöker på alla sätt och vis, drar lite i den, drar till vänster, dra snabbt, långsammt, upp, ned, provar med vänster, med båda händerna, jag kör fort, lite långsammare. Provar på land , i vatten men inget funkar, om den bara var 16 och inte 9, 9 är lite för liten.

Plörsligt kommer en vindsnutt och den reser sig, helt perfekt, och jag bahöver bara hjälpa till lite för att slutligen få upp den hela vägen - Underbar känsla.



Dock var det kallt som in i helvete i vattnet!

RSS 2.0