dsa


Visa större karta

kostigt

Var med om en sak jag tycker är väldigt kostig idag.
Jag gick in på canons hemsida och klickar mig fram och söker efter återförsäljare för canons videokameror, och får då fram Canon center på berga - skit bra tränker jag ligger i stan.

Jag ringer då dit och presenterar mig att jag ringer från studio e är intresserad av videokameror av icke konsument klass.
och nämner att jag via canons hemsida hade gjort en sökning efter återförsäljare och fått upp er. Tror ni de hade några kameror! Nej inte alls hon funderar och nämner att siba och el giganten har videokameror - jag nämner då ja det vet jag men de har inte de kamerorna jag är intresserad av att köpa och nämner som exempel en kamera på ca 100 tusen - givetvis hade hon ingen aning om vad detta var för kamera och säger då "men har du kollat med el-giganten om dem har denna"

Men för fan!!! Nämner då att kameran kostar ca 100 000 dem har inte den på el giganten. Och frågar snällt därefter vem kan jag prata med gällande eran kameror. Och kopplas vidare till suporten!

Och nu samma visa igen El-giganten, 100 tusen osv. Så nu undrar jag!

Var fan köper man en filmkamera från canon som kostar 100tusen, någon som vet?
För canon själva vet ju uppenbarligen det inte.

Nu råkar det vara så att jag känner till en del återförsäljare men jag vill finna fler!!

Longboard för Larrödsbacken :D

Så jäkla ballt, det var :D


Longboard :D

Något jag bara sådär helt plötsligt efter att jag sätt py på facebook dricka torstdagsöl och åka longboard, kände att jag då med ville brova så måndagen därefter (lönen kom) köpte jag mig en :D


RSS 2.0