Fick en kommentar


"Kim, för fan!
Läs igenom dina texter före du laddar upp skiten. Fss! MB är viktigt!!!! (MB=Meningsbyggnad)"



Fick följande kommentar i min blogg. Frågan är ska jag ta det till mig, eller skita i det.
Det är ju trots allt bara en blogg det handlar om.

Stämmer i allafall och det är att jag väldigt sällan tar mig tiden att läsa igenom vad jag skrivit.

Undrar också vem det är som postat detta inlägg.

None

Så blir det

Efter att jag målat den svarta väggen så kände vist färgen för att trilla ned. Kollade läget innan jag gick och la mig, och då hade jag en lite bubbla, när jag drig i den låsnade, en större del av färgen - jippie...

Var på en fläck, si sådär kul, man började fundera på vad man missat men jag kan inte nu heller komma på nått, mer än en funkt fläck just bara där, för när jag idag strök på ny färg så satt den.

Aja märker väll hur det blir när jag duschar.. :D


I nuläget ser det ut så här (lite skum bild, då jag fick lägga ihop två utan att stånga mig blodig)
Har målat de mesta och ska göra en styckning till samt måla bakom lite rör ect - snart i mål i allafall..



Jag gillar rutigt, skulle lätt kunna se badrummet något i denna stil, det kakel jag har nu är ju så tråkigt.
Men då ska man lära sig att kakla - i vårutrymme eller hmm...



Sen va de min idé med an text så simpel som "BAD" jag tror på den..


Nymålat

Skulle ju som det hete photosopa hur badrummet skulle se ut, kom dock inte så långt började istället måla och fixa det på riktigt. Hade ju även lite idéer med mitt golv i sov rummet som jag har påbörjat.


Så här såg badrummet ut innan jag började, gillar inte den färg där är, påminner om spyor tycker jag. Min tanke var därför att måla rubbet vitt, med en svart fondvägg. Därefter byta ut draperi stången och dyikt mot silver som en bra kontrast mot de svarta. Vill i färlängnongen byta uy vasken med och få in ett litet skåp där under. Kaklet som sitter på väggen vore och helläkert att ha vart annan svart och vit.



Väggen målad och torkning pågår, känns bra tycker jag, va rädd att det skulle kännas mycket mindra men jag tror faktist att de kan få en känsla av mer rymd med tanke på de kontraster som det skapar. Tror också att främe delen av badkaret ska målas svart. Vore där coolt med en text där det står "BAD" så att det inte blir helt svart.



Hmm...skumme färger de blev vid uppladdning på denna bild, hur som plastmatta! Är fult, och jag har det i tre rum!
Kök, hall och sovrum. Tänkte mig då lägga ett laminat golv, och rev därför ut plastmattan, fann då ett udnerlag av spånskivor och undrade givetvis vas som döljde sig där under.



under spånskivorna, fann jag visst ett trägolv! Toppen! Framför allt när det visade sig att mitt tänkta laminat golv såg myckey bättra ut på bild än på riktigt (jävla fotograf) Därav återstår nu en del slipning och målning därefter klart!

Men fyfan vad damm där var i skavarna!



Man borde ju inte fixa två rum samtidigt, men det är smidigt då man kan fixa i det andra medans det torkar i det andra.
På så sätt blir man ju snabbare klar. Dock blir det dubbelt så mycket röra och med badrum och sovrum ur funktion blir det till att sova i soffan, duscha på jobb och borsta tänderna och fixa till frissan i köket!

Aja är nog klar på onsdag eller tisag så det är ju lungt..

Stryckning 2 är snart på gång..

:D

Nu vet jag!

Helt plötsligt kom det, nu vet jag vad jag vill med mitt sovrum, och vad jag vill med badrummet.

Ska fixa lite bilder hur det ser ut nu, och sedan utnyttja min retusch kunskaper för att gör lite bilder hur det kommer se ut när det är klart.. 

Kommer att blir grymt :D 

..

Trots att mina ambitioner var stora att ta upp bloggandet stort igen, så blev de kanske inte riktigt så, men jag vill ändå påstå att bloggen lever. Lika stora som min blogg ambitioner var mina var och är! mina ambitioner med min lägenhet.
Tanken var att under den tid jag varit ledig skulle jag fixa mitt sovrum (trots att jag inte riktigt vetat vad jag vill med det)
Skulle också fixa mitt badrum även här utan direkt koll på vad jag vill. Inget av detta är gjort, jag skulle också få upp alla lådor och sådan på vinden, fixat gardiner, målat en vägg, fått uppackat allt och fått till lite mysstämning. Inget är gjort..

Dock är det intressant att jag nu sista dagen innan jag börja jobba lägger 30 minuter, springer upp maed kartonger på vinden, plockar ned 3 dörrar upp med dem på vinden, och upp med en massa annat tjafs på vinden. Eftersom jag bor på fjärde våningen och har vinde ovanför mig är det mer troligt att man samlar katonger som kanske egentligen borde kastas där upp, men vem vet de kan ju vara bra att ha när man flyttar där ifrrån.....................


RSS 2.0