Så här var det från början!

Så här började det! Rickads fel som sagt.. Har denna bild varit inne här innan?

image57

Aja...skit samma om den varit här innan - lika cool ändå!

Veckans Bild

Jag skulle ju bara plåta en fåtölj i ett kök inga konstigheter. Men när man har hel hel uppställning i ett kök och det blir skit och inte alls som man hade visualiserat det hela. Och när man har en annan bakgrund som är mycket coolare. Då känns det sådär att bara riva det och skita i det. Och eftersom man nyligen upptäckte en intervall funktion i kameran så kan man ju inte bara låta bli..

Anders blev ju lite avis och tröttnade på att plåta sina bananer för en sund och inkräktade på min uppställning. När det blir så här kan det gå såhär!
Och egentligen är det Rickards fel som från en början placerar en på en jävla tjur och låter än dricka mjölk..

image56

Trött

Är trött som en gnu och nu ska jag bara prova lägga in en yputube film. Sen ska jag hem oc sova.
Passande nog blir det denna film:

Vad sätter man som rubrik när man inte kommer på någon?

Kommer jag att tänka samma sak om jag håller paus i med bloggandet i ett år? 

inte blogga på ett år? Jag måhända inte vara den bästa bloggaren eller den som kommer med inlägg dagligen men att inte skiva något på ett år är väl lite att ta i? 



"Denna blogg har ju faktiskt funnits ett tag här, men jag började och därefter skrev jag inget. Jag har nu plockat bort allt och tänkte börja om på y kula. Lustigt är att när jag läste mina gamla inlägg så tänkte fy fan vad tråkigt! haha.."

Yrvaken i "capital of scandinavia"

Sitter yrvaken efter väldigt lite sömn på ett cafe på götgatan, är tidig till min visning (nästan en timme) så jag passar på att innjuta en chai latte innen jag beger mig till visningen..

Eftervisningen blir det T-banan påväg tillbaka till vårängen eller var det nnu var jag bodde..haha...

Idag är man dessutom pirrig på grund av assistenpriset som jag kanske kan tilldelas, det innebär 25 000:- och publicitet, så den där visningen hos Glory känns rätt lung, trots att det är min första visning, men vad skulle vara så konstigt med att sitta och visa sina bilder och berätta om studion och sitt bildutövande. Just det, inget konstigt med det..

Lite skumm känsla att vara i stockholm igen få jag säga, som innan så känner man sig lite som en outsider, med sin konstiga dialekt och sättet att bete sig på, man har ju ingen storstadsmentalitet, även om nu helseingborgsmentaliteten sägs vara väldigt speciell.. Men jag har ingen sådan mentalitet heller.. (och det är väl presis detta som är typiskt helsingborgare också..) Att alltid skylla i från sig..

Läste om att man i grannfejden hade textat en söderskånsk dialekt, då sitter vi helsingborgare och skrattar och säger haha, de fåuur texta de jäuuvla söder skauunska dialekten ahahah...

Hade ju alldrig hänt med helsingborgsdialekten - säger helsingborgaren - som själv är skåning..

Lite flum från storstaden stockholm - "capital of scandinavia". Men vi alla vet att det är helsingborg som är det, eller köpenhamn möjligtvis..

Stockholm

Har nu kommit upp till stockholm och varit här några timmar..
image55
Stockholm Town Hall Photo: Alexander Dokukin Stockholm Visistors Board


MB

Jag får kanske inte skiva publikt om varningar på MB. Men på min blogg skiver jag va fan jag vill.
Jag är riktigt jävla förbannad nu faktiskt. Har gjort EN bild- obsevera en bild! Som enligt min mening är bland de bästa jag har gjort.

Tro ni inte den blir raderad; för att jag bryter mott en regel. och fyller upp med en annan bild. Som en samma men beskuren samt en tidigare plåtad dödssynd..

Idén med bilderna bygger på att det totalt ska bli 7 bilder en för varje dödssynd. Men reglerna säger att de ska vara fotograferade vid samma tillfälle. Jo fan lycka till att göra 7 bilder av den omfattningen under ett tillfälle. Bara ljussättningern tar ju timmar. Byggnaden av miljö tar också några timmar. Plåtningen lika så och för att inte glömma makeupen som tar 2 - 3 timmar. 3*7=21, 21 timmar för att göra make up.

6*7=42, 42 timmar för att bygga miljöer, 21 timmar för att ljussätta. 28 timar för att plåta, 49 timmar för att städa.
och 70 timmar retusch totalt sätt blir det: 231 timmar, väldigt lågt räknat nu. Man ska ju också skaffa rekvisita och fundrar ut idéer vi kan sätta 40 timmar på detta. Då är vi uppe i 271 timmar, det är 11,29 dygn. För att göra 7 bilder

Eller 33 arbetsdagar. Och detta ska man göra vi ett tillfälle "GL Fucking HF" haha... Men det är ju Modellbilder.se i ett jävla nötskal kvantitet framför kvalitet. Få nog säga att jag är trött på att ladda upp en jäkla massa onödiga bilder för utfyllnad när man egentligen har lagt krutet på att gör en bild som är outstanding!!

Har stor lust att säga tack för kaffet och lämna sidan, men det finns en liten sak som håller mig tillbaka och det är de modellerna som jag har inbokade plåtningar med, hade inte varit snällt mot dem..

Gahhh....är så jävla förbannad, så jag slutar här utan vidare!!

image54



Veckans bild!

Har jag missat nu eller?

Hur som. 10 liter kall fil och mjölk, som lunktar illa efter ett tag, och sitter kvar i studion. Ett drygt städande. Sex timmar av förberedelse, sex timmar i studion med plåtning, 12 timmar retusch, ytterliggare sex timmar röjning och städning u studion. Altså totalt 30 timmar. Leder till det här!

Veckans bild: Frosseri - en av sju dödssynder.

image53

allergisk mot!!

Det finns två saker inom bild och framför allt foto som jag är allergisk mot. 
Det är: Dubbel skuggor & Dubbla eller tripla teflexer i ögon. En sol, en skugga! Samma med reflexen, en sol en reflex! 

RSS 2.0