Bojkotta OS för gott!

Det pratas mycket om hurvida vi ska bojkotta os i Peking eller inte. Och jag blir riktigt trött på detta snack! Självklart ska vi bojkotta OS. För OS arrangeras i ett land som Kina!

Och nu ska vi fortsätta att vara konsekventa - Vi bojkottar OS i Peking och när vi ändå är gång med att bojkotta idrott så bojkottar vinter os 2010 som arrangeras inom USA också. Vi ska ju såklart inte glömma Sommar OS i London 2012. Både USA och England bryter mot de mänskliga rättigheterna i Irak.  Genom samma avskyvärda metoder som används i Kina.
-Har  egentligen Amnesty koll på detta? - någon som läser får gärna ge ett konkret exempel, säg nu inte Guantanamo för det behöver man inte vara Amnesty för att ha koll på!

Man fängslar personer utan anledning, bygger murar (att man inte lärt sig att en mur inte löser problem än är sjukt) i Irak, Israel bygger också en mur och säkert många andra.

Sen torterar man sina fångar också, och det gör man i alla länder, vilken buse får inte spö av snuten när de blir gripna? Detta är tortyr också, kanske klarar man sig bättre om man heter Nilsson än vad man gör om man har ett namn med 17 konsonanter och en vokal i en lustig följd. Så nu får ju fan inte äns Sverige arrangera OS

Sen har vi ytterliggare ett OS 2014 som går i Ryssland dessa är ju inte dåliga på att bryta mot mänskliga rättigheter i Tjetjenien. De är rätt bra på att döda journalister också, men vad ska man säga; de är ju likt Kina kommunister, men är trots allt lika goda kålsupare som USA, västvärlden och Sverige!

Alla länder har saker som är extremt avskyvärda inte bara Kina!
Så OS för all framtid kommer att gå i mitt egna land som ska heta Kimania, där alla länder går under en och samma mans ord; MINA!!

Så kom igen nu, bojkotta nu idrott ? den som är direkt orsak till att mänskliga rättigheter bryts, växthuseffekten och hiv!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja, bojkotta idrotten så kan de sända trevliga tv-serier istället!

2008-04-14 @ 23:14:47
URL: http://padma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0