testar


Veckans Bild

Här kommer veckans bild denna gång på Mamma & Pappa ute i Bruces Skog.

image78

Mitt jobb i går och idag.

Jag gillar verkligen mitt jobb, att jobba med sitt största intresse heltid och lite mer är fatiskt unerbart. Men det finns stunder som då man släpar tung utrustning, plåtar produkter osv som är mindre kul, men det finns en tjusning med det med.

Bäst är jobban med nakna brudar som jag gör för playboy ;)

Efter det är det rätt nice när man är ute på jobb i naturen. Håller på att plåta för fullt på kullaberg och var där nu i två dagar nästan. Dag ett padlades det kajak, vilket var kul men vågorna var stora och formen är inte vad den engång var - välte dock inte.

Sen skulle man ju trava runt och plåta och jag kommer ned till Nimis köra min bilder och ska gå vidare, trampar då rakt ned på en spik. AJ! Det kändes rätt så väl, värre var dock att bilen stod 1,5 timme bort och jag hade ingen mobil :) jippie!

Lite plågsamt men ändå ganska kul med tanken på att jag inte har nått val än att gå upp för bergsväggarna och sedan vandra den kuperade stigen bort till bilen.

Under tiden kände man hur man var helt blöt av blod i skon, och man väntade det värsta, lustigt nog när jag väl fick av skon, som satt rätt råt i min upsvullna fot så var det inte så farligt som jag hade väntat mig. Besviken med tanke på att bilden kunde blivit coolare men lättat för att det var min fot och så fick jag avnryta mitt jobb och ta mig till en vårdcentral där det blev en härlig stelkramp och lite plåster.

Så nu ska foten bara återfå sin normala storlek och jag ska ut och plåta vidare, vore himla trevligt att få med modeller av alla slag som jag vara aktiva i bild, så om du är intresserad lägg ett mail [email protected]

image77

veckans bild.

image75

Reklambild för bilskort..

RSS 2.0