Aj som fan!

En lina från kiten brände mig på handen och förstörde också min jacka.  Svinder som satan nu eller bränner, förvånad över att det inte började blöda eller nått men såret som "öppnades" brädes väll igen lika fort!





Fiske

igår fick jag gå upp kl3 på natten för att kl4 bli hämtad av Anders för att en halv timme senare stå och fiska när solen gick upp över Saxån. Dock inte för att få sisk utan som modell för bilder till Landskrona stad. Läkra bilder anders gjort som vanligt.

Någon som vet hur ma får ihop pengar för en spontan tripp till usa på 2 veckor i sommar?






Hets mot folkgrupp

Hitler var en märklig människa på många sätt och viss. Han hade åsikter som inte var av denna värld, jag vet inte hur jag ska beskriva dem mer än att de var hemsa.

Samtidigt grundades hans åsikter och hans åstadkommande på en del märkliga ting

Hakkorset eller också Svastikan är en symbol som nazizterna lånade av Asiatiska kulturer där den länge förekommit. Dessutom använde assea denna logotyp

Aseas första logga som senare bytes ut.



Dessutom förekom Svastikan ofta i samband med den tyska örnen, som var och är tysklands stads vapen och en symbol av det tyska förbundet. Denna örn har anor så långt tillbaka som det tysk-romerska riket.



Tyskt euromynt




Att hitler av ren taktik utnyttjade detta är förstårligt, för han var också en taktiker som inte alltid gick i hand med hans moraliska ståndpunkter.

Bland annat hade han kontiga tanker om Arier "den ljusa rasen" som var blonda långa män och kvinnor - sjäv såg han ju inte direkt ut så. Dessutom är Arier in från början en grupp invandare som ca 2000 f.kr invandrade till Iran, indien & kakuasus från sitt uthem typ Persien, "kurdistan" och där omkring.

Han alierade sig dessutom med Araber & Japaner som inte är särskilt Ariska.

Efterkriget delades tyskland och FN bildades man kom då fram till att ta lärdom av det som skedde och undervisa i skolor om detta så att det aldrig skulle kunna ske igen. Tyvärr kunde inte alla här blir nöjda, man lade grunden för problem i mellan östern med palestina, hur ryssland har hanterat mänskliga rättigheter vet vi också att det inte är så bra. Och det samma gäller USA:s syn på negrar.

Detta var en del grundfakta som jag tycker att alla människor bör känna till, den är säkerligen inte i detalj korrekt men i det stora hela är den det.

Nu till självaste saken:

Jag är medlem på en community vid namn modellbilder.se där fotografer och modeller kan träffas och göra bilder.
Jag beslutade mig här för att göra en bild som gick i 2:a världskrigets tecken, på liknande sätt som man gör i filmens värld och konstens värld.


Detta är en bild till filmen Valkyrie OBS en BILD!

Jag tror att detta är en luftwaffe eller ss uniform inte helt säker, detta är iallafall en unifrom som är väldigt likt vad en fotograf på modellbilder.se fotade på en modell för att göra en artistisk bild. Vill inte publicera denna fotografs bild på min blogg eftersom jag inte frågat om lov.

Men diskussionen kring denna bild blev het och han fick väll ett på hat mail typ olaga hot eller något sådant!
Själv hade jag tidigare gjort en bild med ett likande tema; som ni ser nedan.



Nu har båda jag och han blivit polisanmälda för hets mot folkgrupp! Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det
men jag tycker att det är tragiskt att folk blandar ihop päror och morötter. Att ens mena på att man skulle sympatisera eller ha nazisiska åsikter på grund av detta är ju sjukt!

Man kan aldrig förneka till att det skapar en laddning i bilderna som kan få många att reagerar hårt, men när man drar det så långt att det leder till personangrepp mot kreatören då är det tragiskt.

Kanske skulle man gjort en motanmälan för olaga hot, vilket är mer motiverande än den anmälan jag har mot mig.

Något het mot folkgrupp har jag dock aldrig gjort mig skyldig till!

Tyck gärna till, men gör det konstruktivt!

Min Mat

Maten, som gjörs i köket blir dock nice, men det kanske beror på kocken :D


Kök

Jag ör lite sugen på att göra om mitt kök. Själva köket är helt ok, men det är inte riktigt den still jag vill ha på det.

Kan tänka mig röda luckor och svart vitt rutugt golv :D

Så här ser det ut nu, man kanske skulle photoshope ihop något istil med hur man vill att det ska se ut :)



Då vill man ju blir av med den just nu inte så vakra men dock underbara bänkdiskmaskin som skönter disken åt en.
Det är bara synd att den inte tar ut disken och ställer in den i kökskåpen med.





Bilder från helgens plåtningar

Här är ett gäng bilder jag, Sandra (modellen) & Malin (make up artisten) har gjort.  Inte riktigt den stil jag normalt sätt har när jag plåtar. Det är kul att varierar sig,  och klämma åt musklerna lite med att man reder ut detta också.

Denna vecka har jag en massa retusch planerad att göra, och får klart en massa bilder sen tidigare.
Det är skönt att man äntligen kan få tid till detta.











Öl i duschen!

Ganska nyligen trots att jag borde stanna hemma och sova, gå lägga mig tidigt och allt sånt eftersom jag var uppe kl 3 i natt, hämtade Andes kl 4 befan mig på Landskrona GK kl 5 för att börja plåta, vidare 8.30 i en park och plåtade mer 10.00 på ett annat ställe och 11..00 på ett annat. Så är man lite slö nu.

Hur som Messade jag Mazze och tänkte att jag ev kunde köra till Ängelholm och träffa alla där vilket jag inte gjort på evigheter. Så jag ställer mig i duschen för att sedan ringa och kolla läget lite ytterliggare och då också förmodligen köra dig.

Trots att jag ska jobba imorgon, hursom får jag av någon anledning för mig att ta en öl i duschen, eftersom det är jäkligt gött med en kall öl och en varm dusch.

MEN HUR FAN SKA JAG KUNNA KÖRA NÄR JAG DRUCKIGT ÖL!!

OCH VAD GÖR JAG I KVÄLL?

Dagen käk!

Dagens käk blev!

Grillad lax, gillade champinoner, grilald lök, grillad potais, grilljärn is the shit!
Dock plåtat med mobilkamera, men jag kan ju en del om bilder så jag kunde förbättra den ytterliggare.

Ganska tung mat, men sanslöst gott, sås blev en kombination mellan lime och chili..

Lite mer färg i maten skulle dock vara bra, så en limeklyfta vore ju att föredra!



Serverat med kall öl såklart!

vilken skit dag!

Har idag nog haft den västa måndagen på jäkligt länge. Morgonen börjar så där trevligt med att gå upp tidigare och betala en räkning som kom lite si så där sent, och som blev skickad till min gamla adress så kl 7.30 gör jag detta.

Därefter ska jag vid 7.45 - 7.50 köra till jobb bara det att min mopper står hos mamma och pappa vilket jag kommer på då!

Panik till jobb springer ned för trappan och när jag kommit hela vägen ned uptäcker jag att jag glömt min dator och en kamera, gahh upp igen. Och av någon anledning lägger jag ifrån mig nia nycklar och låser ut mig själv - nåja iväg till jobb.

Jobbet gick väl bra sisådär i 15 minuter då Ralf kommer in och på sitt vänliga sätt påminner och samtidigt undrar var hans uppställning är, visst fan!  Så då stressar vi i gång kamera och hela rubbet och ska ta fram gamla bilder.

Här kommer nästa sak den är försvunnen springer därför och letar efter denna skit i en  30 minuter eller något sådant men teddy finner den till slut och det löser sig.

Nu kunde jag få i mig lite kaffe och frukost. Och nästa sak blir att gå ned för at fixa en sak till hemsidan vilket jag håller på med i lung och ro!

Då ringer det på dörren och en kund kommer sm jag skulle plåta kl 11.00 SHIT! glömde min kund! FAAN! Får dock snabb hjälp av mina trevliga kollegor att komma i gång och bilderna blir ju såklart av den toppklass man kan förvänta sig!

Vidare är det väll dags för lunch och detta går fint, förutom att jag nu lyckas låsa in min kollega i studion, som dessutom va sjuk och skulle ut och hämta sin lunch i bilen haha..

aja han överlevde.

Nu ska jag ta vid och fixa lite bilder och ralf, som tydligen lyckades stöta till kameran och lite smått och gott -Grattis mer jobb för mig som inte redan är stressad, men jag får klart bilden oh få besked på mina andra fotograferade bilder som kunden vill ha.

Och börja fixa till dessa med!

TRO DET ELLER EJ MEDN MÖG DATORN HÄNGER SIG! eller egentligen inte men photoshop fuckar ut och jag får snällt tvångsavsluta skiten och börja om från början! Vet inte hur måna svordomar som kom men det var några stycken.

Som pricken över i:et dök sedan det berömda  16.20 feler up min min dator som innebär att photoshop inte kan spara ned bilder på sitt rätta ställe, detta har ALDRIG! hänt på min dator , men just idag av alla dagar!

Jag får ialfall nedsparat bilderna och ska gå hem, knallar mig dock upp till Teddy för att kolla på när han lirade flipper i väntan på att folk skulle hämta sig, och när jag kommer upp fäller jag kommentaren att jag inte ska röra det flipper spelet för att det skulle paja! OCH VAD HÄNDER!! DET PAJAR! va gjorde jag? andades jag på det?

Nåja jag är nu hemma och ska laga min lax, med potais och sånt, nu ska jag bara paja min mat eller nått för att avsluta denna fulländade dag!

GE MIG ÖL ELLER NÅTT!!  :p

Dagens mat!

Har nyss käkat och lagat mat, blev inte helt oväntat wok, eftersom jag är så lat.
ska dela med mig av detta simpla recept.

1. Stek kykling - gärna i ett grilljärn, det blir smarrigast - kyrdda med nått du tycker verkar gott.
Du kan också steka lite champinoner på detta järn



2. Lägg undan kyklingen och champinonerna och woka dina grönsaker, och lägg sedan unden dem.
koka nudlarna under tiden.



3. När dudlarna är klara spolar du av dem med kallt vatten, och lägger dem sedan på wokjärnet, ös på med lite soya.



4. Woka ihop, kykling, grönsaker, svampen och nudlarna - ös här också i en färdik wok så som du köpt eller gör en egen.



5. Servera till el kall öl ;)





:)


shoppat lite

Idag skulle jag ut föt att köpra en nån tröja typ hood tröja och något v-ringat. Eftersom mina flesta tröor är spårlöst försvunna.

Hur som kom jag hem med detta:



Ny t-shirt liknande tröja med upvikta armar. (byxorna är gamla)



Jag hade iofs en tanke på en ny jacka, då jag just nu bara ha min studio e jacka och min mc jacka.
Men inte kul att gå rundor i dessa hela tiden, Studio e jackan är dessutom jobb jacka - dock väldit snygg
med studio-e.se på ryggen På bildn syns också en svart t-shirt med v-nacke med knappar på. Tycker att det
är gött att det numera finns gott om v-neck även i sveige! :D



Dock blev det ytterliggare en jacka så att jag ska kunna variera mig och ha ångest över vad jag ska välja.
Men det är klart jag slapp ångesten i butiken då jag tog båda två. Blev också en vit t-shit med lite ränder på till detta :D



Denna så ju lagom slappig ut men ändå snygg, kommer nog att gilla denna i sommar :D

Nu har jag modebloggat med, och jag gör mig nog bäst bakom kameran än framför..

Lite blandat

Idag har jag utökat min garderob något och ska sen modeblogga lite för fösta gången någon sin men nu berättelsen om
en stund på min bakong som inte är klar.



Hade allt som behövdes i kylen för att jag och



Peter skulle kunna nta av lite sol på balkongen som inte är färdig byggd.



Det innebär att vi sitte på 4:e våningen utan några räcken :D



Så här kommer det att se ut när det blir klart, nästan så att man vill ha det så som det är nu.



Det coola grannhuset sätt från min balkong



Måste också säga att jag har ny säng nya sängkläder och att jag älskar mitt sovrum och mina tapeter, tänk att jag nästan målade över dem, saknar dock lite gardiner och sånt!



Colla handdukar :D



Detalje från mitt numera klara badrum :D

Städat

Knepet för att få städat hemma är ganska enkelt, jag har haft ett stort behov av att städa lite för länge nu men skjutigt upp på det hela tiden. Idag gav mig fan på att städa dock. Felet är bara när man kommer hem från jobb är man hungrig och ska då laga mat. Och det finns ingen mänsklig varelse som efeter maten börjar städa.

Så för att få mat i sig och dessutom städat, så måste man ju äte ute eller någon annan stans. Idag bar det hem till mamma och pappa på ärtsoppa :)

Därefter körde jag hem och sitter nu och avnjuter ett glas vin som belöning för min bedrift, lägenheten är nu totalstädad :D

Skål!

Påminnelse som kostar er 100 spänn!

Glöm inte att det idag är sista dagen för deklarationen. Så det blir 100 spänn i påminnelseavgift istället för förseningsviften på 1000 spänn!

Insättning görs bäst på : 8214-9, 974 199 654-1

Och ni får ju såklart också sätta in pengar även om ni lämnat er deklaration eller bara känner för det.

RSS 2.0